پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
بنا براین سناریو برای هر خانوار رقمی بین 25 تا 30 هزار تومان واریز خواهد شد که احتمالا همین 28هزار تومان فعلی را بتوان دراین راستا ارزیابی کرد.
در این روش مبلغ یارانه مربوط به بنزین , مانند یارانه نان در حساب خانواز واریز شده ودر مقابل بنزین به صورت تک نرخی و باقیمت 950 تا 1000 تومان توزیع خواهدشد .این گزینه میتواند توزیع عادلانه یارانه بنزین را که از سوی مسوولان بارها بر آن تاکید شده محقق نماید.
سهمیه های متفاوت
بر این اساس تاکسی ها ماهانه حدود 200تا 300هزار تومان , وانت بارها بین 150 تا 250هزار تومان وتاکسی تلفنی ها حدود 100 تا 150هزار تومان یارانه بنزین دریافت میکنند , این رقم برای خودروهای گاز سوز 30درصد کمتر خواهد بود.
به گزارش انتخاب؛ در این سناریو , یارانه بنزین برای خودروهای عمومی از جمله تاکسی , وانت بار و تاکسی تلفنی ها در کارت جداگانه یا در حساب یارانه انها واریز خواهد شد ومبلغ ان بیشتر از رقمی است که به سایر سرپرستان خانوار تعلق خواهد گرفت .
هم اکنون ستاد مدیریت سوخت کشور , طراحی سایت برای جمع اوری اطلاعات خودروهای عمومی را به پایان رسانده ودرحال جمع اوری اطلاعات دارندگان خودروهای عمومی است .
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گزارش سرویس سیاسی "انتخاب"؛ این روزنامه نگار جنجالی در بخش دیگری از گفت و گو، دریافت جایزه اسکار برای اصغرفرهادی را سیاسی نمی داند و مجدداً بر طرح سابق خود اصرار می ورزد: کاخ سفید باید از اصغر فرهادی دعوت کند!
ایگنیشس، در 1975 تحصيلات اش را در دانشگاه کمبريچ و سپس هاروارد به پايان رساند. از 1976 در ابتدا بعنوان گزارشگر و سپس فرستاده ويژه وال استريت ژورنال در خاورميانه به کار روزنامه نگاری پرداخت. در سال 1989 سردبيری بخش انديشه و سپس در 1990-1992 سردبير سرويس خارجي اين روزنامه و از 1992 تا 2000 معاونت سردبيری روزنامه واشنگتن پست را بعهده داشت. از سال 2000 مدير تحريريه روزنامه ی اينترناشنال هرالد تريبون شد. وی هم اکنون در روزنامه واشنگتن پست مشغول به کار است.
ایگنیشس، چندی پیش برای نخستین بار از نامه اوباما به رهبر معظم انقلاب پرده برداشت. وی تاکنون چندين رمان و کتاب تحقيقي را منتشر کرده است. "مجموع تمام دروغ ها" عنوان یکی از کتاب های وی است که "ریدلی اسکات" آن را به فیلم تبدیل کرده است.
متن کامل گفت و گوی کوتاه پایگاه خبری تحلیلی"انتخاب" با او در پی می آید:
انتخاب: اخیرا اوباما در سخنرانی بی سابقه ای اعلام کرد که در مورد حمله به ایران بلوف نمی زند! نظر شما در مورد این اظهارات چیست؟
ایگنیشس: معتقدم، اوباما از زمانی که رئیس جمهور شد، روشن کرده است که به دنبال مذاکره و حل مسالمت امیز مسئله ی هسته ای ایران است. به همین دلیل هم بود که او در سال 2009 دو نامه ی محرمانه به آیت الله خامنه ای رهبر عالی ایران ارسال نمود.البته، این تلاش ها موفق نبوده و دلایل مختلفی هم داشته است. اما اوباما هنوز هم در تلاش است. او مشخصا راه حلی صلح امیز را ترجیح می دهد. فکر می کنم زمانی که اوباما می گوید که او برای استفاده از نیروی نظامی اماده است، باید جدی گرفته شود. رئیس جمهور معمولا از این سخنان به زبان نمی اورد.
انتخاب: یکسال پیش، شما ادعا کردید که مشایی و قالیباف سعی در پی برقراری ارتباط و دیدار با مقامات آمریکا داشتند اما انها حاضر به دیدار نشدند، دلایل شما بر این ادعا چه بود و چرا این دیدار میسر نشد؟
ایگنیشس: عدم تمایل امریکایی ها به دیدار با مشایی به این دلیل بود که آنها نمی خواستند درگیر دعوای سیاسی در تهران بین احمدی نژاد و اصولگرایان شوند.
در واقع آن موضوع به دلیل تجریه سال 2009 در مذاکرات راکتور تحقیقاتی تهران در وین بود که پس از آنکه نماینده احمدی نژاد به نظر با معامله موافقت کرده بود، شکست خورد.
امریکا احساس می کند که مهم است با نماینده ای صحبت نند که مستقیم از طرف آیت الله خامنه ای باشد. به همین دلیل هم بود که اوباما دیدار اردوغان و رهبری ایران را فرصت مهمی برای ارتباط می دانست.
در مورد قالیباف باید بگویم که در خصوص تلاش های او در جهت دیدار با مقامات امریکایی مطلع نیستم. گزارش من در خصوص قالیباف تنها براساس حدس و گمان بود.
انتخاب: برخی معتقدند که که اعطای جایزه اسکار به فرهادی سیاسی بود شما چه فکر می کنید؟
فکر می کنم که اعطای اسکار به فرهادی به رسمیت شناختن صادقانه ی این موضوع بود که در واقع "جدایی" بهترین فیلم خارجی زبان بود.
اعطای جایزه تصمیمی هنری بود نه سیاسی. قبل از موفقیت در اسکار هم فکر می کردم که بهترین فیلم خارجی زبان بشود و در حقیقت یکی از بهترین فیلم هایی که سال گذشته دیدم، فیلم "جدایی" بود.
چرا پیشنهاد کردید که فرهادی به کاخ سفید دعوت شود؟
من پیشنهاد کردم که اوباما، فرهادی را به کاخ سفید دعوت کند چراکه معتقد بودم که این می تواند راهی برای اوباما باشد تا از طرف مردم امریکا بگوید که ما به فرهنگ و خلاقیت شما احترام می گذاریم. البته متاسفم که این دیدار اتفاق نیافتاد. اما هنوز هم فکر می کنم که ایده ی خوبی است.
انتخاب: آینده سیاسی ایران و رییس جمهورش را چگونه پیش بینی می کنید؟
ایگنیشس: سردرآوردن و دریافت انچه در فضای سیاسی ایران می گذرد برای یک "بیگانه" خیلی مشکل است. اما حدس من آن است که پس از اختلاف احمدی نژاد و روحانیون، گروه رئیس جمهور کنونی ایران دیگر نمی تواند حمایت رهبران دینی را داشته باشد.
قوی ترین کاندیدا می تواند کسی باشد که از حمایت رهبری برخوردار باشد و هم در افکار عمومی به عنوان اصلاح طلبی دیده شود که می تواند چهره ی ایران را در جهان اصلاح و به انزوای سیاسی و اقتصادی اش پایان دهد.
انتخاب: به نظرتان چه کسی کاندیدای انتخابات ریاست جمهوری ایران می شود؟
من تلاش کرده ام که حدس بزنم چه کسی کاندیدا خواهد بود. لاریجانی؟ قالیباف؟ فردی دیگر. نمی دانم.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
ایرانمنش به دلیل تشدید عوارض شیمیایی در وضعیت بحرانی بسر میبرد و زمان مرخص شدن او مشخص نیست.
رضا ایرانمنش، بازیگر سینما، تئاتر و تلویزیون گفت: به علت تشدید عوارض شیمیایی و رفتن در کما اکنون در بخش ای سی یو بیمارستان آتیه بسر میبرم.
وی افزود: من در وضعیت بحرانی بسر میبرم و برای درمان مرا در حالت کما قرار می دهند.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گزارش انتخاب؛ اين هنرمند عرصه موسيقي كه حدود يك سال با بيماري تنفسي و مشكل ريوي، دست و پنجه نرم ميكرد، ساعتي پيش در منزل خود از دنيا رفت.
فريدون پوررضا در سوم مهرماه 1311 در لشت نشا متولد شد، او از استادان آوازي چون يونس دردشتي و غلامحسين بنان آواز ايراني را آموخت و در سال 1333 كار تعزيه را به همراه علي بهكيش آغاز كرد.
شش سال بعد در آزمون خوانندگي راديو گيلان رتبه اول را كسب كرد و به طور رسمي به عنوان خواننده آغاز به كار كرد.
اين هنرمند از ارديبهشت 1350 همكاري با تلويزيون را آغاز كرد و در همان سال به عنوان پژوهشگر آواهاي بومي و با همراهي مشاهير فرهنگي و هنري ايران همچون سيمين دانشور،محيط طباطبايي،منوچهر آتشي ،ايرج افشار و ديگر استادان برجسته دانشگاه تهران به لندن سفر كرد.
پوررضا در سال 1379 موسيقي تيتراژ و متن سريال «پس از باران» را اجرا كرد و يك سال پس از آن مقام اول موسيقي در فيلم و سريالهاي كشور را از آن خود كرد.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گزارش سرویس بین الملل پایگاه خبری تحلیلی انتخاب Entekhab.ir، در ادامه این گزارش ضمن طرح اتهام دخالت ایران در امور عراق و سوریه آمده است: بشار اسد با ایران همکاری می کند و در کشتار سنی ها شرکت می کند!
به ادعای عکاظ، آنها علیه دولت بحرین اقدام می کنند و به الحوثی ها در یمن کمک می کنند تا سنی ها را بکشند. حتی شاهزاده سعود فیصل در کنفرانس مشترک مطبوعاتی با هیلاری کلینتون گفت که یکی از چالش های کنونی، دخالت مداوم ایران در امور کشورهای منطقه است.
روزنامه عکاظ در ادامه به مثال هایی در این خصوص اشاره می کند: ایران به افرادی در خلیج فارس پول می دهد تا آشوب به پا کنند تا سرانجام موفق به ایجاد دولت شیعی به نام "بحرین بزرگ " که شامل کویت، بحرین و منطقه شرقی عربستان آست، شوند.
آنها پس از تشکیل "بحرین بزرگ" بر آن سیطره پیدا کرده و آن را بخشی از ایران کبری یا بزرگ می نامند. هم اکنون محمد باقر خرازی مامور تشکیل یک نیروی شبه نظامی شیعه برای ایجاد "ایران بزرگ" است. بر اساس طرح ایران، از فلسطین تا افغانستان تسخیر و جز "ولایات متحده اسلامی" ایران می شود. آنها با تسخیر و کنترل بر خاورمیانه و آسیا شرقی به دنبال آماده کرده فضا برای ظهور امام مهدی(عج) هستند.
به گزارش سرویس بین الملل انتخاب، این روزنامه عربی بدون اشاره به منبع ادعاههای خود، می افزاید: همچنانکه گفته شده،"ایران بزرگ" اسرائیل و همسایگانش را که "سرطان" توصیف نموده، نابود می کند.حتی محسن رضایی فرمانده سابق سپاه ایران، کویت را یکی از استان های ایران خوانده و آن را "کویت ایران" و "کویتستان" نامیده است.
برای رسیدن به این اهداف، ایران اقدام به ساخت مسجدهای شیعی و ایجاد شبکه های ماهوراه ای عرب زبان روی آورده است.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
به گزارش خبرآنلاین، گروه مذاکره کننده ایران با گروه 1+5 در باره برنامه هسته ای کشورمان ، بامداد روز جمعه وارد استانبول می شود.
سعید جلیلی دبیرشورای عالی امنیت ملی و مذاکره کننده ارشد کشورمان با گروه 1+5 در راس هیاتی چهار نفره روز جمعه وارد استانبول می شود و در هتل هیلتون این شهر مستقر خواهد شد.
مذاکرات هسته ای ایران و گروه 1+5 روز شنبه آینده در سالن «لطفی کردار» استانبول برگزار می شود.
در همن حال روز چهارشنبه وزیر خارجه ایران گذاشتن هرگونه شرط و شروط قبل از مذاکره را بی معنا دانست و از 5+1خواست که صادقانه پای میز مذاکره بنشیند.
علیاکبر صالحی وزیر امور خارجه درباره برخی اخبار منتشر شده در رسانههای غربی مبنی بر اینکه 1+5 در مذاکرات آتی با ایران شروطی را مطرح خواهد کرد، گفت: موارد مطرح شده تنها موضوعات رسانهای است و ما نمیتوانیم مبنای قضاوت خودمان را مسائل منعکس شده در رسانهها قرار دهیم.
صالحی با اشاره به مواضع اخیر گروه 1+5 گفت: امیدواریم 1+5 صادقانه پای میز مذاکره بنشیند و ما نیز با نیت صادقانه تلاش میکنیم هر دو طرف به صورت برد - برد به نتیجه مرضیالطرفین برسند تا هم جمهوری اسلامی ایران به حق و حقوق خود دست یابد و هم نگرانی گروه 1+5 از آنچه تاکنون اعلام کرده برطرف شود.
پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :
اما مجادله بر سر محل برگزاری مذاکرات هسته ای زمانی به پایان رسید که بنا شد پس از مذاکرات استانبول، دور بعدی گفت و گو ها در بغداد انجام شود.
باید گفت که این یک توافق برای حفظ اعتبار است. جمهوری اسلامی می داند که ترکیه در کمک به توافق بر سر طرح تبادل سوخت که در سال 2010 انجام شد، نقش موثری داشته است اما در عین حال موضع ترکیه در قبال بحران در سوریه برای مقامات در تهران ناخوشایند است و به همین دلیل برخی با تایید استانبول به عنوان مکان برگزاری نشست ، مخالفت کردند. به این ترتیب ایرانیان یا باید به پافشاری بر این موضع ادامه می دادند تا گفت و گو ها پیش از آغاز با شکست مواجه شوند یا اینکه با استانبول برای میزبانی مذاکرات موافقت کند.
در سطح دیگری، اضافه کردن بغداد یک تاکتیک از سوی جمهوری اسلامی در برابر آمریکا و اروپاست. در صورتی که توافقی در مذاکرات حاصل شود، گفت و گو های طولانی برای مصالحه نهایی پیش رو خواهد بود و معرفی عراق برای مکان بعدی مذاکرات به نوعی در حفظ قدرت ایران موثر است. نشست در بغداد سمبلی از این تمایل است چرا که ایرانیان می دانند واشینگتن در مورد تمایلات سیاسی بغداد نسبت به تهران دچار تردید است و به این ترتیب آمریکا باید امتیازاتی ارائه کند تا به این قلمرو دیپلماتیک وارد شود.
در همین حال در نظر گرفتن دو دور مذاکره – باوجود اینکه تعیین تاریخ مذاکرات بغداد به پس از اتمام مذاکرات استانبول موکول شده – این تردید را پدید می آورد که آیا هیچ یک از طرفین پیشنهاد قابل قبولی در مذاکرات ارائه خواهند داد یا همچنان به جدال با یکدیگر ادامه می دهند.
جدا از بحث و گمان هایی که در این زمینه مطرح است، به خصوص تردید هایی که در مورد دیپلمات های غربی وجود دارد، به نظر می رسد که در مورد پیشنهاد ها، این سئوال ها مطرح باشد:
1. ایران می تواند کدام یک از تاسیسات غنی سازی را حفظ کند؟
دیپلمات های غربی اخیرا اعلام کرده اند که نمایندگان آمریکا و اروپا خواستار تعطیلی و برچیده شدن سایت غنی سازی فوردو هستند که در زیر زمین بنا شده است.
این درخواست درواقع درخواستی برای آغاز نشدن مذاکره است. فوردو که در زیر کوه های نزدیک قم بنا شده در واقع طرحی پشتیبان برای تاسیسات غنی سازی نطنز است که به آسانی در معرض حملات هوایی قرار دارد. از سوی دیگر محمود احمدی نژاد ، رئیس جمهور ایران نیز به گسترده شدن فعالیت های غنی سازی تاکید دارد.
در واقع ایران تاسیسات فوردو را تعطیل نمی کند و آمریکایی ها این را می دانند. بنابراین این درخواست به معنی گرفتن دست بالا در مذاکرات است تا ایرانیان موضع خود را در دیگر زمینه ها تغییر دهند.
2. ایران تا چه سطحی می تواند اورانیوم را غنی کند؟
علاوه بر جزئیات فنی پیچیده، معادله آسانی پیش رو است، ایرانیان به دنبال غنی سازی 3.5 درصدی و 20 درصدی هستند و آمریکا و اروپا نمی خواهند ایران اورانیوم را بیش از 20 درصد غنی کرده و به سطح اورانیوم غنی شده 90 درصدی دست یابد که برای اهداف نظامی مورد استفاده قرار می گیرد. اما اکنون این سئوال مطرح است که آیا ایران می تواند اورانیوم را در خاک خود 20 درصد غنی کند؟
در این مورد باید گفت که نزدیک ترین توافق حاصل شده بین ایران و غرب در این زمینه زمانی است که در اکتبر 2009، بنا شد کشور های دیگری مسئولیت غنی سازی 20 درصدی برای ایران را بر عهده گیرند. در این طرح ایران اورانیوم 3.5 درصد غنی شده را به یک کشور خارجی تحویل می داد و در مقابل از کشور هایی مانند روسیه، فرانسه و ترکیه سوخت هسته ای دریافت می کرد.
در حال حاضر شاید آمریکا و اروپا به دنبال احیا کردن این توافق باشند چرا که به دنبال مخالفت آمریکا با این توافق و اعمال تحریم های گسترده علیه ایران، بحث تبادل سوخت منتفی شد. برخی بر این باورند که آمریکایی ها روزنه ای برای توافق دوباره در این مورد مشاهده کرده اند. زمانی که محمود احمدی نژاد، رئیس جمهور ایران در سپتامبر 2011 ، اعلام کرد که ایران می تواند در صورت تضمین دریافت سوخت هسته ای از کشور هایی مانند آمریکا، عملیات غنی سازی را متوقف کند. اما اخیرا فریدون عباسی، رئیس سازمان انرژی هسته ای ایران اشاره ای به این نکته داشته که پیشنهاد احمدی نژاد اکنون مطرح نیست. به این ترتیب به نظر می رسد که در شرایط کنونی موضوع سطحی است که ایران می تواند اورانیوم را غنی سازی کند و با توجه به توانایی تهران برای غنی سازی 20 درصدی ، روشن نیست که ایران با دست کشیدن از غنی سازی 20 درصدی موافقت می کند یا خیر.
3. حجم اورانیومی که ایرانیان می توانند غنی سازی کنند ، چقدر است؟
در این مورد، آمار و ارقام اهمیت زیادی دارند. در اکتبر 2009 پیشنهاد مطرح شده برای ایران این بود که 75 درصد اورانیوم 3.5 درصد غنی شده را به خارج بفرستد. اما ایران هم اکنون این ذخایر را بیش از دوبرابر کرده است و در عین حال توانایی غنی سازی 20 درصدی را نیز دراختیار دارد و برخی مقامات به طور ضمنی اعلام کرده اند که طرح تبادل سوخت دیگر به عنوان یک گزینه مطرح نیست. عباسی تاکید دارد که ایران اورانیوم را تنها برای مصارف دارویی 20 درصد غنی می کند اما در اظهارات وی اشاره ای به این نکته نشده که حجمی که تهران برای مصارف دارویی نیاز دارد، چقدر است؟
4. نظام بازرسی برنامه های هسته ای ایران چگونه خواهد بود؟
در صورتی که غرب همواره تردید داشته باشد که ایران مهر و موم تاسیسات تحت نظارت را می گشاید و در مقابل ایران نیز پافشاری غرب برای بازرسی های دقیق از تاسیسات هسته ای را به معنی تلاش برای محدود کردن برنامه های هسته ای ارزیابی کند؛ در این شرایط، توافقی حاصل نخواهد شد.
تاسیسات هسته ای ایران هم اکنون نیز تحت نظارت آژانس بین المللی انرژی اتمی قرار دارند اما مقامات آژانس همواره در گزارش های خود نتوانسته اند ماهیت نظامی یا صلح جویانه فعالیت های هسته ای ایران را تایید کنند.
کمپانی زنوو با همکاری red sea distribution ( توزیع کننده انحصاری محصولات زنوو در آمریکای شمالی ) سوپر اسپرت تولید محدود50 s st-1 را برای فروش در آمریکا تولید کرده است .
پیشرانه سفارشی 7 لیتری v 8 زنوو st-1 توان تولید 1250 اسب بخار نیرو و 1500 نیوتون متر گشتاور را دارد که به ترتیب 148 و 70 واحد بیشتر از نمونه استاندارد است . این پیشرانه به کمک یک جعبه دنده 7 سرعته به 50 s اجازه می دهد که در مدت 3 ثانیه از حالت سکون به سرعت 100 کیلومتر برسد . سرعت نهایی آن نیز به صورت الکترونیکی به 375 کیلومتر در ساعت محدود شده است . صندلی ها و رینگ های فوق سبک منیزیومی نیز نقش بسزایی در حاصل شدن این ارقام بازی می کنند .
همانگونه که از یک اتومبیل تولید محدود توقع می رود هر کدام از نمونه ها با یک پلاک اختصاصی تحویل مشتری خواهد شد . یک ساعت aspen به ارزش 49000$ نیز هدیه ویژه زنوو به مشتریان است . این ابر خودرو در سه رنگ آبی مدیترانه ای ، سفید کریستالی و قرمز تیره ( هر کدام تنها یک دستگاه ) تولید خواهد شد . قیمت پایه این سوپر اتومبیل یک میلیون و 800 هزار دلار اعلام شده است
این شرکت آلمانی با تغییر روی نرمافزار موتور 3/6 لیتری v شکل 8 سیلندر، قدرت را از 563 به 616
و گشتاور را از650 به 680 نیوتنمتر رسانده که بیش از sls سری مشکی یا همان بلک است. البته تغییرات دیگری در کیت ترمز، سیستم تعلیق و کیت بدنه صورت نپذیرفته است.
به گفته معاون مدیرکل دفتر مقررات صادرات و واردات سازمان توسعه تجارت ایران هماکنون واردات خودرو طبق ضوابط در حال انجام است. این در حالی است که با اتمام مهلت ثبت
سفارش 35 خودرو و اضافه شدن 22 خودروی جدید به لیست خودروهایی که واردات آنها امکانپذیر است، تعداد مجموع این خودروها به 72 خودرو میرسد.
در شهریور ماه امسال وقتی لیست خودروهای وارداتی منتشر شده بود اسامی 85 خودرو ذکر شد که حال پس از گذشت حدود چهار ماه و اتمام مهلت ثبت سفارش برخی از آن خودروها از جمله انواع بنز و پورشه و اضافه شدن برخی مدلهای جدید امکان ثبت سفارش 72 خودرو میسر است.