تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

یک منبع آگاه پرداخت هرگونه تسهیلات تاکنون به خودروسازان را تکذیب کرد.

به گزارش انتخاب به نقل از عصرخودرو ، این منبع آگاه تصریح کرد: در حالی که چند ماه پیش از اختصاص وام 2 هزار میلیاردی به خودروسازان به عنوان پروژه نجات صنعت نام برده شد، تاکنون ریالی از سوی دولت به خودروسازان پرداخت نشده است.

وی افزود: خودروسازان و قطعه سازها اکنون نیاز فوری به تزریق نقدینگی دارند تا بتوانند ظرفیت های خالی را فعال و اشتغال موجود را نگهدارند.

این منبع آگاه معتقد است هم اکنون صنعت خودرو، مالیات بر ارزش افزوده دریافتی را به حساب وزارت امور اقتصادی و دارایی و خزانه کشور واریز می کند، هزینه شماره گذاری نیز به حساب نیروی انتظامی وارد می شود، هزینه بیمه به شرکت های بیمه واریز می شود، هزینه دریافتی بابت شرکت های لیزینگ و اصل سود آن به حساب بانک ها واریز می شود، و مبلغ باقی مانده نیز به عنوان سود سهام در اختیار سهامداران قرار می گیرد و در شبکه قطعه سازی و خدمات پس از فروش، درآمد بزرگی را نصیب صنایع و خدمات پسین و پیشین خط تولید می کند. به همین دلیل صنعت خودرو با حاشیه سود کمی برای خودروساز همراه است.



تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

تهران‌ امروز نوشت: 

طبق آمارهاي رسمي در سه ماه نخست امسال توليد خودرو با كاهش 36درصدي مواجه بوده است؛ ضمن آنكه به گفته برخي از كارشناسان، حجم كاهش توليد خودرو به حدود 50 درصد هم رسيده است و همزمان گزارش شده كه خودرو بين30 تا 35درصد تنها طي چند وقت اخير افزايش قيمت داشته است. طبق آمار انجمن خودروسازان ايران، توليد خودرو درمرداد ماه امسال 43.4 درصد و در مجموع پنج ماهه امسال 36 درصد در مقايسه با مدت مشابه سال گذشته كاهش يافته است.این درحالی‌است که دریک ماه اخیر طبق گفته کارشناسان، با قطع ارز دولتی برای واردات مواد اولیه صنعت قطعه سازی وتبع آن تامین دلار از بازار آزاد، قیمت خودرو 30 درصد گران خواهد شد. افزايش 100 در صدي قيمت مواد اوليه قطعات در مجموعه‌هاي داخلي خودرو و افزايش قيمت مواد پتروشيمي، مواد فلزي و فولاد از جمله مشكلاتي است كه خودروسازان با آن دست و پنجه نرم كرده‌اند.نوسانات نرخ ارز نیز طبق اعلام، در پنج سال گذشته بیش از 600 ميليارد تومان صنعت خودرو را متضرر كرده است.هفته گذشته،عضو هیات مدیره انجمن خودرو سازان ازافزایش 30 درصدی قیمت خودرو خبر داده وبیان کرده بود: با توجه به قیمت تمام‌شده نهاده‌ها از افزایش قیمت خودرو دفاع می‌کنم. محمد رضا نجفی منش،افزایش نرخ ارز را دلیل اصلی بالا رفتن قیمت خودرودانسته وگفته بود: با افزایش قیمت قطعات و همچنین نرخ ارز، حفظ قیمت‌های فعلی خودرو مقرون به صرفه نیست. اما دراین خصوص دبير انجمن خودرو سازان درگفت‌وگو با تهران امروزگفت: قیمت بازارطبق مصوبه سازمان حمایت افزایش داشته واز این افزایش 30 درصدی خبر ندارم.احمد نعمت بخش درمورد کاهش تولیدات خودروسازان معتقد است:عمده ترین مشکلات کاهش تولید در 5ماهه نخست امسال به کمبود نقدینگی در واحدهای خودروسازی مرتبط است.کمبود نقدینگی هم دلایلی دارد ازقبیل اینکه: در سالهای گذشته 80درصد تولیدات خودروسازی،به صورت یک ساله یا دوساله پیش فروش می‌شد،اما با افزایش تولید،مردم دیگرنیازی نیست پیش خرید‌‌کنند. درحال حاضر حداکثر25 درصد تولیدات پیش فروش می‌شود و مابقی را تحویل نقدی یا قسطی می دهیم. احمد نعمت بخش دلیل دوم این کاهش را با مسئله تحریم‌ها مرتبط دانست وافزود: قبل از زمان تحریم‌ها برای خرید خارج 10 درصد مبلغ اعتبار را گشایش اعتبار می کردیم یعنی وقتی کالا به گمرک می رسید یک سال بعد هزینه‌اش را به گمرک می پرداختیم اما در حال حاضر باید 100 درصد مجموع پول را حواله کنیم که این حالت یعنی 10برابر نقدینگی پیش از خرید مورد احتیاج داریم.

وی ادامه داد:دلیل دیگر اینکه درتمام دنیا شرکت های لیزینگی واسطه شده وخرید وفروش را انجام می دهند اما درکشورما شورای پول واعتبار،با تعیین 17 درصدی حداکثر سود تسهیلات شرکتهای لیزینگ سبب کاهش فعالیت این شرکتها شد وعملا مجبورشدند به عنوان مثال ایران خودرو،4 هزار میلیارد تومان را لیزینگ کند که باعث کمبود وکاهش نقدینگی آنها شد.نعمت بخش مانند گذشته معتقد است برای به تعادل رسیدن بازارخودرو باید دولت اجازه دهد که مانند 4 سال گذشته خودمان تعیین قیمت کنیم یعنی براساس مصوبه شورای اقتصاد قیمت گذاری باید به خودروساز محول شود تا دست واسطه‌ها کوتاه شده وتقاضاهای کاذب از بین برود.



توليد خودرو 36 درصد كاهش يافت

در پنج ماهه امسال در مجموع 350 هزار و 703 دستگاه خودرو سواري در كشور توليد شده كه در مقايسه با مدت مشابه سال قبل 36.6 درصد‌كاهش را نشان مي‌دهد.مرداد ماه امسال مجموع توليد خودرو سواري در گروه صنعتي ايران خودرو 25 هزار و 559 دستگاه بوده كه نسبت به مرداد سال قبل 36.5 درصد و نسبت به تيرماه امسال 38 درصد كاهش را نشان مي‌دهد. در اين ماه مجموع توليد سواري در گروه خودروسازي سايپا نيز 14 هزار و 735 دستگاه بوده كه نسبت به مرداد سال قبل 51.7 درصد و نسبت به تيرماه امسال 13 درصد كاهش داشته است.طبق آمار انجمن خودروسازان ايران، شركت‌هاي خودروسازان بم، تاپكو، بن‌رو، زاگرس خودرو و سناباد خودرو توس و مرتب در مرداد ماه امسال توليد نداشته‌اند. در مرداد ماه امسال خودروسازي راين 38 دستگاه خودرو سواري توليد كرده كه نسبت به مرداد سال قبل 77.4 درصد كاهش نشان مي‌دهد.

افزایش هیجانی قیمت ارز در روزهای اخیر و تأثیر جو روانی آن بر بازار، باعث رشد قابل توجه و البته غیرمجاز قیمت خودروهای داخلی و خارجی شد.به گزارش فارس، به گفته فعالان بازار، نوسان نرخ ارز طی هفته‌های اخیر و افزایش قابل توجه قیمت ارز در بازار باعث رشد یک تا 20 میلیون تومانی قیمت خودروهای داخلی و خارجی شد. این در حالی است که در واقع تأثیر نرخ ارز بر قیمت تمام شده تولید و همچنین خودروهای وارداتی در مدت کوتاهی امکان‌پذیر نیست و برای برآورد تأثیر آن بر قیمت تمام شده تولیدات داخل باید از زمان سفارش‌گذاری خرید قطعات مدتی بگذرد و در مورد خودروهای وارداتی نیز باید حداقل 45 روز زمان برای ثبت سفارش و واردات خودرو صرف شود.



تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 


به نظر می‌رسد افزایش قیمت‌ها در بازار خودرو کشور قصد توقف ندارد و با وجود آنکه خرید و فروش چندانی در یک دو هفته اخیر صورت نگرفته و بازار حالتی نیمه تعطیل پیدا کرده، قیمت‌ها همچنان رو به افزایش است. 

به گزارش باشگاه خبرنگاران، فعالان بازار می‌گویند قیمت‌ها همان طور که بالا رفته، ثابت مانده و پایین نیامده است و کارشناسان معتقدند: این موضوع با کاهش عرضه ارتباط دارد. 

به اعتقاد آنها، افت تولید که کاهش عرضه را در پی داشته، اصلی‌ترین دلیل افزایش قیمت خودروهای داخلی به حساب می‌آید زیرا سبب شده تعادل در عرضه و تقاضا به هم بخورد و به دنبال آن، منحنی نمودار قیمت‌ها صعود کند. 

نگاهی به خودروهای افزایش قیمت یافته از این نکته حکایت می‌کند که تقریبا تمامی آنها با وضعیت نامناسبی در تولید مواجه بوده و در چهار ماه نخست امسال افت را به خود دیده‌اند. البته باید مگان را در این بین استثنا دانست، زیرا این خودرو با رشد تیراژ در چهار ماه نخست امسال روبه‌رو بوده اما افزایش قیمتی شدید را تجربه کرده است. 

در این شرایط به اعتقاد برخی از فعالان بازار خودرو، خرید و فروش خودرو در شرایط فعلی سخت و دشوار به نظر می‌رسد؛ زیرا قیمت‌ها بسیار کاذب شده‌اند و از آن سو تضمینی وجود ندارد آنهایی که خودرو دست دوم خود را بفروشند، دوباره موفق به خرید خودرو در این شرایط قیمتی شوند. 

سبقت ۲۰۷ از ۲۰۶ 

اما به بازار برویم و ببینیم قیمت خودروهای داخلی در دو هفته اخیر چه تغییراتی داشته است. 

آن طور که فعالان بازار می‌گویند: در این مدت خانواده پژو ۲۰۶ باز هم افزایش قیمت را تجربه کرد، به نحوی که تیپ ۲ آن به مرز ۲۱ میلیون تومان نزدیک شده است. 

این محصول با توجه به رشد قیمت حدودا ۶۰۰ هزار تومانی خود، هم اکنون ۲۰ میلیون و ۸۰۰ هزار تومان به فروش می‌رسد. با این حساب، ۲۰۶ تیپ ۲ طی یکی دو ماه گذشته رشد قیمتی میلیونی را تجربه کرده است. 

سایر مدل‌های پژو ۲۰۶ نیز از وضعی مشابه برخوردارند و با رشد قیمت در دو هفته گذشته روبه‌رو شده‌اند. به عنوان مثال، ۲۰۶ تیپ ۶ هم اکنون ۳۱ میلیون تومان خرید و فروش می‌شود و V۹ نیز که صندوقدار است و اتومات، در حال حاضر ۳۱ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان قیمت دارد. پژو ۲۰۶ از جمله قربانیان کاهش تولید خودرو در چهار ماه نخست امسال به شمار می‌رود و قیمت آن چند میلیون رشد کرده است. 

اما به گفته نمایشگاه‌داران خودرو پایتخت، پژو ۲۰۷ آی نیز که ظاهرا نمی‌خواهد به‌هیچ‌وجه در جاده قیمت‌ها عقب بیفتد، در هفته گذشته رشد قیمت را تجربه کرده و هم اکنون ۲۰۶ را نیز جا گذاشته است. 

به گفته فعالان بازار، در حال حاضر پژو ۲۰۷ اتومات که حدود یک میلیون تومان گران شده، قیمتی برابر با ۳۲ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان دارد. این قیمت البته به مدل اتومات ۲۰۷ مربوط می‌شود، حال آنکه نوع دنده‌ای آن ۲۷ میلیون تومان به فروش می‌رسد. این محصول نیز بیش از یک میلیون تومان رشد قیمت در دو هفته گذشته داشته است. 

اما دیگر خودرویی که در دو هفته گذشته با رشد قیمت روبه‌رو شده ماکسیما نام دارد. 

ماکسیما هم اکنون ۶۸ میلیون و ۵۰۰ هزار تومان خرید و فروش می‌شود که این موضوع از صعود قیمت بیش از سه میلیون تومانی ماکسیما در دو هفته گذشته حکایت دارد. این خودرو نیز قرار بود در اجلاس سران غیرمتعهدها مورد استفاده قرار گیرد. گفته می‌شود ماکسیما قرار است تا پایان سال جاری از خط تولید پارس خودرو خداحافظی کند؛ زیرا قرارداد مونتاژ آن به پایان رسیده و ظاهرا نیسان دیگر قطعات منفصله آن را تامین نخواهد کرد. 

به نظر می‌رسد ظرفیت تولید ماکسیما صرف مونتاژ دیگر محصول نیسان در پارس خودرو یعنی تینا خواهد شد. 



تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

 

معاون اول رئیس‌جمهوری مصوبه تخصیص 2000 میلیارد تومان تسهیلات به صنعت خودرو را جهت پرداخت به بانک مرکزی ابلاغ کرد.

کارگروه حمایت از تولید در جلسه حدود یک ماه پیش خود با پرداخت 2000 میلیارد تومان تسهیلات جهت حل بحران نقدینگی صنعت خودرو موافقت کرد.

در حدود یک ماه اخیر اگرچه تولیدکنندگان خودرو و قطعه، انتقادات بسیاری را به تاخیر صورت گرفته در تخصیص این تسهیلات وارد کرده بودند، ولی با این حال طبق جدیدترین اطلاعات به دست آمده، معاون اول رییس‌جمهوری این مصوبه را چهارشنبه گذشته 28 تیرماه جهت اجرا به بانک مرکزی ابلاغ کرده است.

طبق این ابلاغیه تسهیلات 2000 میلیارد تومانی صنعت خودرو حداکثر ظرف یک ماه آینده باید در اختیار این صنعت قرار گیرد. همچنین مقرر شده که با نظارت وزارت صنعت، معدن و تجارت 60 درصد این تسهیلات به پرداخت مطالبات قطعه‌سازان اختصاص یابد.

ابلاغ پرداخت تسهیلات 2000 میلیارد تومانی صنعت خودرو در حالی است که به دلیل کمبود نقدینگی خودروسازان و به دنبال‌ آن عدم پرداخت مطالبات قطعه‌سازان، تولید قطعه در چند ماه اخیر کاهش یافته است. در نتیجه طبق آمار وزارت صنعت، معدن و تجارت در سه ماهه نخست امسال تولید خودرو با کاهش 36 درصدی همراه بوده است.

کارشناسان امیدوارند با تخصیص تسهیلات یاد شده و حل بحران نقدینگی صنعت خودرو، سرعت کاهش تولید این محصولات کاهش یافته و بخشی از کاهش تولید رخ داده نیز جبران شود. 


تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

با تصمیم اعضای هیئت مدیره گروه خودروسازی سایپا سعید مدنی به عنوان مدیر عامل گروه انتخاب و جانشین نعمت الله پوستین دوز شد.
  
به گزارش سایپانیوز با تصمیم اعضای هیئت مدیره گروه خودروسازی سایپا سعید مدنی به عنوان مدیر عامل گروه انتخاب شد.


مهندس سعید مدنی از خانواده معظم شهدا و جهادگران دوران دفاع مقدس می باشد و بیش از 28 سال سابقه حضور در صنعت خودرو و قطعه سازی گروه خودروسازی سایپا دارد. مهندس مدنی از سال 1361 تا 1380 به عنوان رئیس هیئت مدیره شرکت ایندامین سایپا تجربیات ذی قیمتی در حوزه قطعه سازی کسب کرد. از سال 1380 تا سال 1388 به عنوان عضو هیئت مدیره و مدیر عامل شرکت سازه گستر سایپا دایره شناخت خود را نسبت به زنجیره تأمین قطعات سایپا عمیق تر کرد. از سال 1388 به عنوان مدیر عامل شرکت پارس خودرو و عضو هیئت مدیره آن شرکت در جهت توسعه تولید خودروهای با کیفیت و لوکس و پاسخگویی به بخشی از نیازهای بازار داخلی و کاهش وابستگی به واردات در این زمینه فعالیت نمود. مهندس مدنی کسب 5 دوره مقام اول تولیدات در حوزه کیفیت و حذف انبار از پروسه زنجیره تأمین و تحقق تولید بدون انبار را در کارنامه خود دارد. وی همچنین عضو اتاق های بازرگانی ایران و چین و نیز اتاق ایران و آلمان می باشد.

شایان ذکر است پیش از این مهندس نعمت الله پوستین دوز به مدت سه سال مسئولیت مدیر عاملی گروه خودروسازی سایپا را بر عهده داشت. وی اکنون به عنوان مدیر عامل سازمان ملی صنایع مس ایران منصوب شده است.  مهندس پوستین دوز در مدت مدیریت حدود سه ساله خود بر گروه خودرو سازی سایپا، عملکرد خوبی به نمایش گذاشت. در این مدت رشد تولید خودرو در شرکت سایپا سالانه به صورت میانگین 12 درصد بوده است. همچنین در دوران تصدی وی به عنوان مدیر عامل گروه خودروسازی سایپا بیش از 90 درصد از حجم صادرات خودرو کشور متعلق به شرکت سایپا بوده است. رشد کیفی محصولات بر اساس آمار شرکت بازرسی کیفیت از دیگر اقدامات مثبت مدیریت پوستین دوز بر سایپا به شمار می آید؛ به گونه ای که در سال 1390 نسبت به سال قبل از آن، کیفیت محصولات بیش از 14 درصد بهبود یافت. ایجاد زیرساخت های تولیدی و اضافه نمودن سایت های جدید مانند شرکت «بن رو» و نیز  رساندن سایپاکاشان به ظرفیت اسمی خود از  موارد دیگر عملکرد مهندس پوستین دوز در دوره مدیریت وی بر سایپا بوده است.



تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

 

دبير انجمن قطعه سازان گفت: تنهاراه خروج صنعت خودرو از بحران كنوني تعديل قيمت ها و آزادسازي قيمت خودروهاست و در صورت ادامه اين روند تعطيلي كامل صنعت دور از انتظارنخواهد بود.

به گزارش انتخاب ، ساسان قرباني دبير انجمن قطعه سازان در گفت و گو با ميهن صنعت ، اظهار داشت: صنعت قطعه سازي كشور درسال 1390 با مشكلات بزرگي از قبيل افزايش بسيار شديد هزينه هاي توليد و افزايش نرخ ارز روبرو بوده است كه اين مشكلات در كنار اتفاقات ديگري از جمله افزايش جهاني قيمت مواد اوليه، مشكلات تورم عمومي ، انقباضي عمل كردن سيستم بانكي كشور و مسائل متعدد ديگر، باعث شد كه مشكلات در صنعت قطعه سازي دو چندان شود. 

 قربانی گفت :  مشكلات و فشارهايي كه بر صنعت خودرو وارد شده بصورت مرحله اي تاثيرات خود را بر اين صنعت وارد نمود بطوريكه در اواسط سال 90 ،انجمن قطعه سازان در نشست هاي مختلف و جلسات مختلف به اطلاع مسئولين ذيربط رساند كه اين صنعت در حال ورود به محيطي پرچالش بوده و ادامه كار براي قطعه سازي بسيار سخت خواهد بود.

وي با انتقاد از عدم آزادسازي قيمت خودرو در كشور اضافه كرد: يكي ديگر از بزرگترين مشكلات در صنعت خودرو، ثابت نگه داشتن قيمت خودروهاي كشور است و  اين امر كه به بيان ديگر مي توان افزايش قيمت بسيار محدود خودرو نام نهاد خود مشكلات بسيارزيادي را هم به خودروسازي و هم به قطعه سازي تحميل كرده است چراكه ميزان افزايش قيمت ها به قدري محدود بود كه خودروسازها به واسطه اين محدوديت ها قيمت خريد قطعات را افزايش نداده و در پرداخت مطالبات به قطعه سازان نيز دچار مشكل شدند.

قرباني با اشاره به تعطيلي برخي از واحدهاي قطعه سازي اظهار داشت: مشكلات بوجود آمده باعث تعطيلي 45 واحد توليدي در سال گذشته شده است  كه اين شركت ها از جمله بنگاه هايي بودند كه از توان مالي ضعيفي برخوردار بوده و بدهي سنگين بانكي نيز فشار مضاعفي بر اين شركتها وارد كرده است.
ساسان قرباني گفت : با توجه به نامگذاري هوشمندانه امسال از سوي مقام معظم رهبري به نام توليد ملي و حمايت از كار و سرمايه ايراني، انتظار ميرفت با شروع سال جديد دولت و مجلس محترم و ديگر نهاد هاي مربوطه صنعت، كمر همت بسته و تمام توان خود را در خدمت توليدقرار دهند و با  عملكردهاي مثبت  در بخش هاي مختلف مربوطه در مسير حمايت ازتوليد گام بردارند كه متاسفانه ازشروع سال 91 بر خلاف تصورها ، ابلاغ بخشنامه هاي غلط باعث محدوديت توليد در صنعت كشور شد.

دير انجمن قطعه سازان با انتقاداز وعده هاي عمل نشده دولت در خصوص واحدهاي توليدي افزود: پيش از اين قرار بود كه پس از هدفمند كردن يارانه ها دولت تمام توان خود را براي بهبود وضعيت توليد بكارگيردو حتي در اين مورد قرار بر اين بودكه سيستم بانكي كشور در اختيار توليد قرار گيرد اما در حال حاضر  هيچگونه كمكي به اين بخش ها نشده است.

وي شرايط كنوني توليدگران را اسفناك دانست و افزود: در شرايط كنوني توليدگران كشور را مي توان به بند بازي تشبيه كرد كه بر روي تارموئي در حال حركت بوده و مطمئناً چنين شرايطي اگر در كشورهاي توسعه يافته بوجود مي آمد قطعا باعث شكست قطعي صنعت آن ها مي شد.

ساسان قرباني باتشريح راهكارهاي جديد، خواستار بكارگيري آن از سوي مسئولان شد و افزود: در شرايط كنوني تشكيل كميته اي ويژه، جهت پيگيري مشكلات صنعت خودرو  بعنوان يكي از مهمترين اقدامات پيش رو محسوب ميشود چرا كه از بين رفتن صنايع مهمي مانند صنعت خودرو كه ازمهمترين شاخصه هاي توسعه يافتگي در هر كشوري محسوب مي شود و  صنايع پائين و بالادستي را تحت شعاع قرار داده است باعث به زمين نشستن بخش اعظم صنعت كشور خواهد شد.

وي افزود: يكي از محوري ترين راهكارهاي خروج ازبحران در صنعت خودرو آزاد سازي قيمت خودروها است بايد در نظر داشت وقتي كه ارز مناسب در اختيار توليد كننده قرار نگيرد، چگونه  مي توان قيمت ها را كنترل كرد؟ وچرا تمام صنايع در قيمت گذاري مختاربوده ولي فقط خودروسازان بايد تابع دستورات دولت باشندو از سود خود بگذرند. اين يك بام و دو هوا قطعاً صنعت خودروي كشور را به نابودي خواهد كشيد.

قرباني خاطر نشان كرد: بدليل شرايط حاكم كنوني بر صنعت قطعه سازي كشور و عدم توانائي در جوابگويي  نياز خودروسازان ،تنهاراه خروج از اين بحران تعديل قيمت ها و آزادسازي قيمت خودروهاست وگرنه كركره صنعت خودرو هر  روز در حال پائين آمدن است و اگر اين روند ادامه پيدا كند مطمئناً باعث تعطيلي كامل صنعت قطعه سازي و خودروسازي خواهد شد.

 



تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

اپل در کنفرانس جهانی توسعه‌دهندگان خود از قرارگیری برنامه اجرای «Siri» در اتومبیل‌های 9 شرکت خودروسازی خبر داد. گفته می‌شود که این برنامه اجرایی نه تنها برای اولین بار قرار است در آی‌پدهای اپل قرار بگیرد بلکه قرار است کاربران را در مسیرهایی که هر روز طی می کنند همراهي کند؛ همراهی که اپل از آن باعنوان سیستم بدون چشم یاد می کند. اپل اظهار داشت که برنامه «Siri» قرار است در خودروهای شرکت‌های آئودی، بی‌ام دبلیو، کرایسلر، جنرال موتورز، هندا، جگوار، لندرور و تویوتا نیز حضور داشته باشد و شما با فشار یک دکمه قادر خواهید بود از تمرکز روی تلفن خود خودداری کرده و صرفا به جاده توجه کنید و بگذارید که برنامه «Siri» سایر امور را به دست بگیرد.به نظر می رسد که «Siri» می‌تواند نقش سیستم ناوبری را برعهده بگیرد، سایر کارکردهای متعارف چون کنترل صدا و مشخص کردن نقطه های مورد علاقه در نقشه و تلفن زدن نیز بخشی از برنامه سخنگوی «Siri» است. گفته شده است که قرار دادن برنامه «Siri» در سیستم‌های الکترونیک وسايل نقلیه چندان هم با نوع فن‌آوری‌هایی که اتومبیل‌سازان درحال حاضر استفاده می کنند متفاوت نیست اما این برنامه یک میانجی کاربر آشناست که رانندگان دارای آی‌فون تاکنون توانسته‌اند به سادگی از آن استفاده کنند، چرا که فشار دادن یک دکمه و صحبت کردن با آن کاری است که از عهده هرکسی بر می آید. کاربر از این پس می تواند به جای یادگیری تمام زیرو بم‌های سیستم جدید اتومبیل خود به سادگی به «Siri» اتکا کرده و در اتومبیل‌های مختلف از آن استفاده کنند.

 
 


تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

رسول شقاقی: پیمان کارگر دو سالی هست که در ایران به سر می‌برد. مدیرعامل رنوپارس و رئیس اجرایی رنو در ایران. او دیشب میزبان برنامه‌ای بود که نه 8 خودرو پارک شده در ورودی مکان برگزاری برنامه که همه بر پایه پلت فرم لوگان بودند و نه میهمانان متنوع آن به اندازه خود مراسم اهمیت نداشت. حتی سخنان کارگر وقتی با طعنه در مورد رقبای خارجی سخن می گفت و از ckd کاری و ارائه خودروهای قدیمی «بعضی‌ها» انتقاد می‌کرد نیز چنگی به دل نمی‌زد. سوالات مهم‌تری بود که او باید پاسخ می‌داد.

 یک هفته، سه هفته
  مدیرعامل رنوپارس در روزی که از نهایی شدن قرارداد ساندرو و پیکاپ خبر داد و گزارشی از آنچه شده و آنچه خواهد شد می‌داد با سوالات متفاوتی نیز مواجه شد. سوالاتی که به اصل این برنامه تبلیغاتی برمی‌گشت؛ اینکه نظر رنو فرانسه در مورد بازار ایران چیست، اینکه آیا دولت فرانسه به عنوان سهام‌دار رنو برای بازار ایران چه نظری دارد، اینکه تبادلات قطعات و مباحث مالی بعد از تحریم‌ها چه تغییری یافته و آیا رنو قصد سرمایه گذاری بیشتر به عنوان اثبات مدعای شراکت استراتژیک را دارد، بخشی از سوالاتی بود که در کنار اخبار مدل‌های مختلف خودرو بیان شد.
 شاید از همین‌رو کارگر از سایت‌های مختلف خودروسازی رنو در کشورهای مختلف مثال زد و داخلی سازی را سیاست اصلی رنو در در کلیه شعب خود دانست. او حرف‌های بیشتری هم داشت وقتی گفت اگر یک هفته در فرانسه و سه هفته در ایران هستم به این دلیل است که آنجا نیز باید فشار آورد تا کار پیش رود. وی سخنان کارلوس گون مدیر ارشد رنو-نیسان را در آمریکا یادآوری کرد که تاکید کرده بود رنو در ایران می‌ماند. او گرچه گفت به مدیران ارشد رنو شک ندارد ولی با اشاره به مشکلات اقتصادی اروپا یادآوری کرد «رنو بعضی کشورها را از لیست اولویت خارج کرده اما من باعث شدم ایران فعلا اولویت داشته باشد.» وی بارها رنو را شریک استراتژیک صنعت خودرو ایران خواند و در مورد تحریم‌ها به چند ملیتی بودن رنو و حضور آن در کشورهای مختلف که باعث تسهیل انتقالات پولی و قطعه می‌شود اشاره کرد و نقش دولت فرانسه در رنو را به عنوان سهام‌دار و نه تصمیم‌گیر نهایی مطرح کرد.   
 او غیر مستقیم به پژو تاخت و در شرایطی که از سخت شدن شرایط کار در ایران می‌گفت با زیرکی رنو را جایگزین هر خودروسازی که به بهانه تحریم قصد خروج از ایران را دارد خواند تا این فکر که کل برنامه دیشب برای گفتن همین جمله است را پررنگ‌ کند. میهمانان متنوع صنعت خودرو کشور و مقامات دولتی و بازرگانی نیز شاید تاییدی بر برنامه‌های رنو بود. با اینحال خبرنگاران آن قدرها از پیشرفت پروژه‌های خودرویی راضی نبودند. آنها بار دیگر از حرکت کند برای عرضه مدل‌های جدید بر اساس قرارداد انتقاد کردند. انتقادی که البته یکی از دل‌مشغولی‌های کارگر نیز هست آنجایی که گفت «من فقط در سرعت انجام کارها شک دارم.»
 گزارش محصول
 قرارداد ساندرو و پیکاپ تندر نهایی شده است. داستر در مرحله پایانی مذاکرات است. ساندرو سه ماهه چهارم 2013 یعنی پاییز سال آینده وارد بازار خواهد شد. پیکاپ تندر زمستان امسال با ظرفیت بار 800 کیلوگرم عرضه خواهد شد. فیس لیفت تندر پارس خودرو از تیر وارد بازار می‌شود. فیس لیفت تندر ایران خودرو از 2014 وارد بازار می‌شود. داستر نیز از 2014 در بازار عرضه می‌شود. ون تندر در دست بررسی است. این خلاصه‌ای از وضعیت خودروهایی بود که بر پایه پلت‌فرم x90 باید توسعه یابند. بعضی از آنها در کشورهای دیگری که خط تولید لوگان وجود دارد علاوه بر تولید، به مرحله فیس‌لیفت نیز رسیده‌اند. در ایران اما فقط فیس‌لیفت داخلی تندر90 که بیشتر شامل صندوق عقب این خودرو می‌شود بزودی وارد بازار خواهد شد. بقیه موارد در برنامه قرار دارد. شب گذشته خبرنگاران در مورد زمان دست‌یابی به این اهداف شک داشتند اما خیل زیاد میهمانان نشان می‌داد بالاخره رنو در صنعت خودرو ایران پذیرفته شده است. آیا این به معنی تسریع امور است؟ قائم مقام سایپا، معاونت کیفی سایپا، رئیس اتاق بازگانی تهران، انجمن‌های سازندگان قطعات خودرو، خودروسازان و خدمات پس از فروش، مدیرعامل پارس خودرو، مدیرعامل توتال، معاون تندر90 ایران خودرو، عضو هیات مدیره ایران خودرو، قائم مقام سازمان حفاظت محیط زیست و مدیرعامل شرکت بازرسی کیفیت و استاندارد ایران بخشی از میهمانان بودند. شاید کارگر حالا می‌تواند امتیازات بیشتری از رنو فرانسه بگیرد هرچه باشد روابط سرد و درهم تنیده صنعت خودرو ایران با رنو به پایان رسیده و از سویی با خروج رقبا راه برای آنها بیشتر باز شده است.


تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

معاون وزير نفت گفت: ممكن است صادرات نفت ايران به دليل مرمت و نگهداري ميادين 20 تا 30 درصد كاهش پيدا كند.

به گزارش لومبرگ، احمد قلعه‌باني معاون وزير نفت در كنفرانس انرژي مسكو به خبرنگاران گفت: ايران در حال برنامه‌ريزي براي كارهاي مرمت و نگهداري ميادين نفتي است.

مديرعامل شركت ملي نفت ايران افزود: واردات نفت چين، هند، كره جنوبي و آفريقاي جنوبي از ايران ممكن است در "كوتاه مدت" كاهش پيدا كند البته اين كشورها براي تامين نياز روز افزون خود به انرژي به نفت ايران احتياج دارند.

معاون وزير نفت با بيان اينكه كار مرمت و نگهداري دليل كاهش صادرات نفت ايران است در عين حال گفت: شايد برنامه‌ريزي براي مرمت ميادين طوري بوده كه با تحريم‌ها همزمان شود.

وي به ميزان صادرات يا توليد نفت ايران اشاره نكرد.

براساس اعلام دبيرخانه سازمان كشورهاي صادركننده نفت(اوپك) توليد نفت ايران در ماه مه سه ميليون و 140 هزار بشكه در روز بوده است. 


تاريخ : برچسب:, | | نویسنده : امداد خودرو شایان

 

پایگاه خبری تحلیلی انتخاب (Entekhab.ir) :

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا از افزایش تولید خودرو در این گروه همزمان با بالارفتن میزان درخواست مشتریان خبر داد و گفت: با افزایش تولیدات، امسال خود را یک گام دیگر به تولیدکننده یک میلیون دستگاهی نزدیک تر می کنیم.

به گزارش سایپانیوز مهندس نعمت الله پوستین دوز در نشست هم اندیشی با تعدادی از نمایندگی های خدمات پس از فروش با اشاره به فعالیت های انجام شده در جهت ایجاد وحدت رویه در مدیریت شرکت های گروه خودروسازی سایپا که با مشتریان در تماس هستند گفت: اتخاذ یک مدیریت واحد برای پاسخ گویی به همه درخواست ها و انتظارات مشتریان باعث افزایش رضایتمندی ها از گروه خودروسازی سایپا خواهد شد.

وی افزود: باید تلاش کنیم با برنامه ریزی تمامی امور مربوطه در شبکه انجام شده و از این طریق تولدی دوباره در شبکه خدمات پس از فروش رقم بزنیم.

پوستین دوز اظهار داشت: امسال علاوه بر برنامه ریزی برای تولید و فروش 800 هزار خودرو، خودروهای نیوسراتو و پارس تندر(SR) را نیز به بازار عرضه خواهیم کرد.

مدیرعامل گروه خودروسازی سایپا در خاتمه با اشاره به کاهش تولید خودرو در 2 ماهه ابتدای سال تصریح کرد: کاهش تولیدات در ماه های ابتدایی سال جاری همگام با نیاز بازار بوده و در خصوص افزایش میزان تولید دغدغه ای نداریم و با افزایش درخواست مشتریان در تابستان تولیدات گروه خودروسازی سایپا نیز افزایش خواهد یافت.


صفحه قبل 1 2 3 4 5 ... 13 صفحه بعد